Met mobiele NAM-kantoren naar Truckers- en Transportdag Coevorden

06-09-2018 14:51

NAM was gevraagd er ook bij te zijn op de Truckers- en Transportdag in Coevorden, op zaterdag 1 september. Tussen de honderden trucks en trailers op het terrein van internationaal logistiek dienstverlener Nijhof-Wassink, stonden daarom twee mobiele kantoren van NAM. Alle deelnemers deden hun best om als mooiste uit de bus te komen.

Stichting De Kasteeltruckers organiseert de Truckers- en Transportdag tweejaarlijks op bedrijvenpark Europark. Het is uitgegroeid tot een groots evenement, met veel activiteiten en demonstraties.

Opbrengst naar Wensambulance

Giften en de opbrengst van een verloting gaan elke keer naar een goed doel. Dit jaar was dat de Wensambulance van Stichting Ambiance Noord-Nederland. Deze stichting helpt ernstig zieke mensen met een beperkte levensverwachting om een laatste wens in vervulling te laten gaan.

Zoutwaterauto

Veel bezoekers namen de moeite om de mobiele kantoren van NAM van binnen te bekijken. Jonge bezoekers werden bij de mobiele kantoren uitgedaagd om een zoutwaterauto in elkaar zetten. Aan het einde van de dag hadden zij 125 auto’s in elkaar gezet.