Met trots kunnen we DKV Euro Service presenteren als onze hoofdsponsor voor de Truckers-Transportdag 2018.

17-06-2018 16:46

DKV Euro Service is de marktleider voor cash-free verzorging onderweg voor de transportbranche op de Europese wegen.
Met de tank- en servicekaart DKV CARD en aanvullende diensten biedt DKV Euro Service u een op uw dagelijkse business afgestemd productenpalet voor het optimaliseren en beheren van commerciële wagenparken.
DKV Euro Service helpt u voordelig te tanken, mobiel te blijven en efficiënter te werken. Met meer dan 70.000 acceptatiepunten in 42 Europese landen biedt DKV Euro Service u het grootste verzorgingsnetwerk van de branche.

Wat is DKV Euro Service

“Wij zijn de toonaangevende Europese aanbieder van mobiliteitsdiensten, die transport en mobiliteit van onze klanten mogelijk maken, katalyseren en perfectioneren.”

Missie

“Met als leidraad onze waarden als familiebedrijf, waaronder snelle besluitvorming, werken wij nauw samen met onze klanten en partners om hun efficiëntie te verhogen en hun commerciële activiteit uit te bouwen met innovatieve oplossingen. En op die manier gaan wij ook onze verantwoordelijkheden ten aanzien van het milieu en de maatschappij niet uit de weg.”

De DKV CARD CLIMATE

In het jaar 2016 hebben DKV klanten met behulp van de DKV CARD CLIMATE rond de 8.733 ton CO₂ gecompenseerd. Om dit engagement ook naar buiten toe kenbaar te maken, bieden DKV Euro Service en de stichting myclimate een certificering aan. Deze bekrachtigt met een attest de volledige compensatie van de CO₂-emissies want per getankte liter wordt een extra bedrag in gecertificeerde klimaatbeschermingsprojecten geïnvesteerd.

De hybridekaart DKV CARD +CHARGE

Alternatieve aandrijvingen worden in de auto- en transportbranche in toenemende mate toegepast. Dit geldt voor zuiver elektrische voertuigen en plug-in-hybrides. Met de DKV CARD+CHARGE biedt DKV een extra pluspunt: stroom laden! Op talrijke openbaar toegankelijke stroomlaadpunten kunnen de voertuigen probleemloos worden opgeladen.

DKV EURO SERVICE BENELUX B.V.
Walserij 64 
2211 SL Noordwijkerhout
Telefoon: +31 252 360-394
Telefax: +31 252 372-583
info-vtnl@dkv-euroservice.com