Anne Smit

Met Anne Smit zetten we weer een donateur van het eerste uur in het zonnetje. Anne is inmiddels de tiende chauffeur die deze rubriek vult. 

In het begin van de Truckersdagen was er altijd een grote verloting met mooie prijzen, zo won Anne begin jaren negentig eens een weekendje voor twee personen naar Parijs.

Na 21 jaar bij van der Graaf, en na de overnamen bij Penske gewerkt te hebben zit Anne nu alweer 7 jaar bij Hoevers Emmen achter het stuur. Bij Hoevers rijdt Anne op het buitenland. Soms een week maar ook wel eens meerdere weken zit Anne Smit ergens in Europa. Hoofdzakelijk rijdt hij op de Benelux, Zwitserland, Oostenrijk en Noord-Italië maar het meest is hij te vinden in Frankrijk.

Over de lekkerste gehaktbal kon Anne kort zijn: “Ik eet praktisch nooit een gehaktbal. Omdat ik veel in Frankrijk ben ga ik ’s avonds veelal in kleine restaurantjes eten. Daar kun je goedkoop en goed eten, en wat is nou fijner om daar ook een heerlijk glas wijn bij te drinken. Zo ben je ook nog even uit de sleur van de dag en uit de vrachtauto”.