Bert Brands

Dit keer zeker geen onbekende in de rubriek “De Truck van…”. Bert Brands was namelijk elke Truckers- Transportdag actief betrokken bij de Kasteeltruckers als konvooileider. 

Bert is in de transportwereld begonnen in het veetransport bij Harm Veldhuis. Na wat omzwervingen bij diverse transportbedrijven, hij heeft onder andere gewerkt bij Kerkvliet in Heeten, Mareco in Coevorden, Baarslag in Ane waar Bert weer op het internationale veetransport terecht kwam, werkt Bert nu alweer ruim 11 jaar bij Kamphuis in Gramsbergen. Bert is begonnen met ritten op Tsjechië maar de laatste vijf jaar is hij toch meer nationaal dan internationaal op pad.

Kamphuis Transport is gespecialiseerd in het vervoeren van bouw gerelateerde producten, van straatklinkers tot grote bouwelementen. Maar voor twee klanten doet Bert toch nog regelmatig het varkensvervoer.

Op de inmiddels traditionele vraag waar je de heerlijkste en beste gehaktballen kunt eten gaf Bert direct een antwoord. Zonder na te denken zei hij “Bij mijn moeder, beter kun je ze nergens krijgen”