Goede Doelen

 
Klik op de foto voor het artikel in Coevorden HuisaanHuis

De tweejaarlijkse Truckers- Transportdag die 3 september werd gehouden mocht zonder meer een groot succes worden genoemd. Naar schatting bezochten ruim 15.000 bezoekers het evenemententerrein aan de Nieuwe Haven op het Europark.

Zoals gebruikelijk bij de Kasteeltruckers is aan de Truckers- Transportdag een goed doel verbonden. Door het organiseren van een verloting, inzamelen van geld bij de chauffeurs, een ton bij de uitgaan voor een vrije gift en het laten betalen voor een prachtig uitzicht vanuit een gondel werd maar liefst 1250 euro verzameld. De cheque werd onlangs door Bert Brands, namens de chauffeurs en Dinie Nevels namens de organisatie aan een afvaardiging van Happy Smile overhandigd.    

De doelstelling van Happy Smile, een organisatie uit Klazienaveen is om gezinnen met een ziek kind of een kind met een beperking een onbezorgde dag/weekend te laten beleven als VIP-gast op circuits in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België. Niet alleen de vader en/of moeder van het zieke kind mogen komen, nee het hele gezin is van harte welkom. Het gezin wordt de hele dag/weekend verzorgd en hoeft alleen de heen en terugreis zelf te regelen. Voor meer info: https://www.stichtinghappysmile.com/