J+B Küpers GmbH 

Zonder sponsoren en vrijwilligers is het niet mogelijk om een evenement als de Truckers- Transportdag te organiseren. Tientallen vrijwilligers en sponsoren zorgen ervoor dat dit grootse evenement op het Europark gratis te bezoeken is.

Het bestuur van de Kasteeltruckers heeft ook voor 2016 J+B Küpers GmbH bereid gevonden om als hoofdsponsor de Truckers- Transportdag op 3 september te steunen. De Kasteeltruckers en J+B Küpers GmbH willen hiermee zichtbaar maken dat de Truckers- Transportdag op het grensoverschrijdende bedrijventerrein Europark ook daadwerkelijk de Nederlands Duitse samenwerking uitstraalt.

 

J+B Küpers GmbH is een familiebedrijf gevestigd in Osterwald en Georgsdorf (D) op ca. 25 kilometer afstand van de Nederlands-Duitse grens. Het bedrijf is opgestart zo’n 50 jaar geleden door Johann en Bertha Küpers; de huidige eigenaar is hun zoon Joachim (50). Joachim heeft het werken op het bedrijf “met de paplepel” ingegoten gekregen en heeft zich alle disciplines eigen gemaakt. Een paar jaar geleden heeft hij het bedrijf overgenomen van zijn ouders. Het bedrijf werkt voor  klanten in olie- en gaswinning, petro-chemische bedrijven, aannemingsbedrijven enz……

Omdat het bedrijf zo dicht bij de NL/D grens is gevestigd worden werkzaamheden uitgevoerd in Nederland en Duitsland; de taal is geen probleem. In de regio wordt natuurlijk veel streektaal gesproken en deze komt behoorlijk overeen. Kwaliteit, veiligheid, milieu zijn kernpunten die van groot belang zijn in de hele organisatie!

Het bedrijf kenmerkt zich door korte lijnen, snelle beslissingen en gelijk in actie komen op de vraag. J+B Küpers is 24/7 bereikbaar; er wordt vol continue gewerkt. J+B Küpers is een dienstverlenend bedrijf werkzaam in diverse vakgebieden, o.a.: Transport; Kranen; Berging; Sloop- en grondwerken en Industriële reiniging. Maar ook voor Puinbrekers; Shredders;Zeefinstallaties en Containers (ook vloeistofdicht) kunt u bij J+B Küpers terecht.

Het bedrijf bestaat uit ca. 220 zeer gemotiveerde, goed opgeleidde medewerkers; samenwerken en collegialiteit staan hoog in het vaandel bij het bedrijf en de werknemers zijn inzetbaar voor al de verschillende werkzaamheden.