Hoofdsponsor 2023

DKV Mobility Benelux

Met trots kunnen we DKV Mobility presenteren als onze hoofdsponsor voor de Truckers - Transportdag 2023.  

DKV Mobility is al meer dan ~90 jaar het toonaangevende Europese B2B-platform voor betalingen en oplossingen voor onderweg.

Met de servicekaarten van DKV Mobility kunnen ~301.000 actieve klanten hun voertuigen tanken en opladen binnen het grootste Europese energie neutrale acceptatienetwerk. Het netwerk bevat: ~63.000 tankstations voor traditionele brandstoffen, ~20.000 tankstations voor alternatieve brandstoffen en ~413.000 openbaar toegankelijke laadpunten. DKV Mobility biedt daarbij een uitgebreid scala aan betaal- en mobiliteitsoplossingen om het wagenpark in Europa te optimaliseren, waaronder dienstverlening aan voertuigen bij circa ~30.000 servicestations en btw-restitutie.

DKV Cards

    

De DKV Cards - all-round service voor uw wagenpark

Een tankkaart betekent een verlichting van uw administratie, al vanaf het eerste voertuig. Of het nu gaat om trucks, bussen, bestelwagens of auto’s. Of het een klein, middelgroot of groot wagenpark betreft: met de DKV Card rekent u brandstof, tol en overige services cashfree af.

We zijn gespecialiseerd in de ideale tankkaart voor elk soort wagenpark of voertuig. Zoals de klassieke DKV Card voor diesel- of benzinemotoren, de DKV Card +Charge voor elektrisch laden, de klimaatneutrale DKV Card Climate of welke andere kaart dan ook.

Ontdek de vele voordelen van onze tankkaarten hier.

„You drive, we care“ is onze claim. Wij regelen het voor u. 

Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op wecare@dkv-mobility.com