Hoofdsponsor 2018

DKV Euro Service

Met trots kunnen we DKV Euro Service presenteren als onze hoofdsponsor voor de Truckers-Transportdag 2018.  

DKV Euro Service is de marktleider voor cash-free verzorging onderweg voor de transportbranche op de Europese wegen.
Met de tank- en servicekaart DKV CARD en aanvullende diensten biedt DKV Euro Service u een op uw dagelijkse business afgestemd productenpalet voor het optimaliseren en beheren van commerciële wagenparken.
DKV Euro Service helpt u voordelig te tanken, mobiel te blijven en efficiënter te werken. Met meer dan 70.000 acceptatiepunten in 42 Europese landen biedt DKV Euro Service u het grootste verzorgingsnetwerk van de branche.

De DKV CARD CLIMATE

In het jaar 2016 hebben DKV klanten met behulp van de DKV CARD CLIMATE rond de 8.733 ton CO₂ gecompenseerd. Om dit engagement ook naar buiten toe kenbaar te maken, bieden DKV Euro Service en de stichting myclimate een certificering aan. Deze bekrachtigt met een attest de volledige compensatie van de CO₂-emissies want per getankte liter wordt een extra bedrag in gecertificeerde klimaatbeschermingsprojecten geïnvesteerd.

De hybridekaart DKV CARD +CHARGE

Alternatieve aandrijvingen worden in de auto- en transportbranche in toenemende mate toegepast. Dit geldt voor zuiver elektrische voertuigen en plug-in-hybrides. Met de DKV CARD+CHARGE biedt DKV een extra pluspunt: stroom laden! Op talrijke openbaar toegankelijke stroomlaadpunten kunnen de voertuigen probleemloos worden opgeladen.

DKV EURO SERVICE BENELUX B.V.
Walserij 64 
2211 SL Noordwijkerhout
Telefoon: +31 252 360-394
Telefax: +31 252 372-583
info-vtnl@dkv-euroservice.com

Magisch Drenthe co-sponsor

Naast de hoofdsponsor heeft Stichting De Kasteeltruckers ook een co-sponsor. Magisch Drenthe ondersteunt de Truckers- Transportdag financieel om naast de activiteiten op het evenemententerrein op het Europark ook activiteiten te organiseren in het centrum van Coevorden. Ook promoot Magisch Drenthe in alle TIP kantoren en vakantieparken in de gemeente Coevorden de Truckers- Transportdag. Tevens stelt Magisch Drenthe enkele honderden tasjes beschikbaar voor het uitdelen van lunchpakketten aan de vele vrijwilligers. Magisch Drenthe informeert en geeft Stichting De Kasteeltruckers adviezen op het gebied van promotie.

Hoofdsponsor 2014 en 2016

J+B Küpers GmbH 

Zonder sponsoren en vrijwilligers is het niet mogelijk om een evenement als de Truckers- Transportdag te organiseren. Tientallen vrijwilligers en sponsoren zorgen ervoor dat dit grootse evenement op het Europark gratis te bezoeken is.

Het bestuur van de Kasteeltruckers heeft ook voor 2016 J+B Küpers GmbH bereid gevonden om als hoofdsponsor de Truckers- Transportdag op 3 september te steunen. De Kasteeltruckers en J+B Küpers GmbH willen hiermee zichtbaar maken dat de Truckers- Transportdag op het grensoverschrijdende bedrijventerrein Europark ook daadwerkelijk de Nederlands Duitse samenwerking uitstraalt.

 

J+B Küpers GmbH is een familiebedrijf gevestigd in Osterwald en Georgsdorf (D) op ca. 25 kilometer afstand van de Nederlands-Duitse grens. Het bedrijf is opgestart zo’n 50 jaar geleden door Johann en Bertha Küpers; de huidige eigenaar is hun zoon Joachim (50). Joachim heeft het werken op het bedrijf “met de paplepel” ingegoten gekregen en heeft zich alle disciplines eigen gemaakt. Een paar jaar geleden heeft hij het bedrijf overgenomen van zijn ouders. Het bedrijf werkt voor  klanten in olie- en gaswinning, petro-chemische bedrijven, aannemingsbedrijven enz……

Omdat het bedrijf zo dicht bij de NL/D grens is gevestigd worden werkzaamheden uitgevoerd in Nederland en Duitsland; de taal is geen probleem. In de regio wordt natuurlijk veel streektaal gesproken en deze komt behoorlijk overeen. Kwaliteit, veiligheid, milieu zijn kernpunten die van groot belang zijn in de hele organisatie!

Het bedrijf kenmerkt zich door korte lijnen, snelle beslissingen en gelijk in actie komen op de vraag. J+B Küpers is 24/7 bereikbaar; er wordt vol continue gewerkt. J+B Küpers is een dienstverlenend bedrijf werkzaam in diverse vakgebieden, o.a.: Transport; Kranen; Berging; Sloop- en grondwerken en Industriële reiniging. Maar ook voor Puinbrekers; Shredders;Zeefinstallaties en Containers (ook vloeistofdicht) kunt u bij J+B Küpers terecht.

Het bedrijf bestaat uit ca. 220 zeer gemotiveerde, goed opgeleidde medewerkers; samenwerken en collegialiteit staan hoog in het vaandel bij het bedrijf en de werknemers zijn inzetbaar voor al de verschillende werkzaamheden.