Stichting De Kasteeltruckers organiseert op zaterdag 1 september 2018 voor de veertiende  keer in Coevorden een Truckers- Transportdag.

Het evenement wordt georganiseerd op het internationale industrieterrein Europark. Het unieke bedrijvenpark op de Nederlands-Duitse grens tussen Coevorden en Emlichheim zal op die dag weer bruisen van de activiteiten. Op hetzelfde terrein is ook de moderne trimodale terminal gevestigd. Op de trimodale terminal waar vrachtwagens, treinen en schepen hun goederen laden en lossen zullen tijdens de Truckers- Transportdag verschillende demonstraties worden gegeven. In 2014 trok de Truckers- Transportdag naar schatting ruim vijftienduizend bezoekers.

Naast demonstraties op transportgebied willen wij ook graag aandacht schenken aan de vele scholingsmogelijkheden op het gebied van transport en logistiek.

 

Geschiedenis Truckers Transportdagen

Samen met enkele enthousiaste collega’s heeft huidig waarnemend voorzitter Bertus Brands in 1991 voor de eerste maal een Truckers-Transportdag in Coevorden georganiseerd. Filmbeelden van de eerste Truckersdag in 1991 tot en met de Truckersdag in 1999 kunt u in de fotogalerij vinden.