Henk Hidding

Henk Hidding, de hoofdpersoon in de “De Truck van..” is ook een bekende en vrijwilliger op wie nooit tevergeefs een beroep wordt gedaan.

Henk werkt inmiddels alweer zo’n 11 jaar bij Jansen Recycling B.V. in Coevorden. Hij is echter begonnen in de landbouw. Ongeveer 25 jaar geleden is hij het chauffeursvak ingestapt. Begonnen bij Kuipers in Klazienaveen met het rijden van mestauto’s is hij na  verloop van tijd containers gaan rijden. Op een gegeven moment had Henk er toch genoeg van om regelmatig hele weken van huis te zijn en zo kwam hij 11 jaar geleden bij Jansen in Coevorden terecht. Hij begint meestal de week met het rijden op midden en noord Duitsland, de laatste dagen van de week is Henk veel te vinden in het gebied van Emmen tot Deventer om containers te brengen. 

Op de gebruikelijke vraag waar je de lekkerste gehaktbal kunt eten kwam het antwoord: bij café Otten op Weijerswold.       

Jansen Coevorden Recycling is een modern familiebedrijf met een traditionele ondernemersgeest. Het bedrijf is al sinds 1941 gespecialiseerd in de inzameling van oud papier en gecertificeerd volgens de erkenningsregeling oudpapier en karton.

Bij Jansen geldt nog dat de mensen centraal staan en “afspraak is afspraak”.