Theo Heemskerk

Theo Heemskerk staat deze keer in de spotlights van “de truck van”. Begonnen bij loonbedrijf Vrieling op Vlieghuis waar Theo in de landbouw werkzaam was is hij nu alweer 16 jaar in dienst bij Handels- en Loonbedrijf Kuper uit Klazienaveen. Een overstap van de maishakselaar naar de vrachtauto. De bedrijfskleuren van de vrachtauto’s bij Kuper is rood maar als enige chauffeur bij Kuper rijdt Theo in een blauwe vrachtauto. Aan zijn autosleutels zit dan ook, heel toepasselijk een blauwe smurf. Meestal is Theo ’s avonds thuis waar hij dan kan genieten van de inmiddels beroemde gehaktbal in zijn Café Otten op Weijerswold. 

Kuper BV is een dynamisch bedrijf, dat internationaal en nationaal tanktransporten uitvoert. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in transport van vloeibare vetten en chemie en het verhandelen, distribueren en de opslag van vloeibare meststoffen.

Het beleid bij Kuper is erop gericht om op efficiënte wijze veilige en kwalitatief hoogstaande diensten aan te bieden aan hun opdrachtgevers tegen een concurrerende prijs.