Roy Borgman

Roy Borgman is donateur van De Kasteeltruckers vanaf het eerste uur, niet verwonderlijk dus dat wij hem zo vlak voor de Truckers- Transportdag in het zonnetje zetten. 

Roy zit al vanaf zijn achttiende achter het stuur en heeft hoofdzakelijk gewerkt bij Car Transport en daarvoor bij Hazelaar. Sinds twee jaar werkt hij bij Wagenborg Nedlift in Schoonebeek.

Om een afspraak te maken voor een foto is nogal lastig, het ene moment is hij onderweg naar Spanje en het andere moment zit hij weer ergens anders in Europa. Uiteindelijk is het toch nog gelukt om hem in Schoonebeek op een vrijdagavond om 21.00 uur te treffen voor het maken van een foto.

Naast zijn beroep als chauffeur heeft hij nog steeds voetbal als hobby, het is dan ook niet zo raar dat zijn drie zoons ook actief zijn in het voetbal. Alle drie zijn zij keeper in de jeugd bij PEC Zwolle. 

Het antwoord op onze traditionele vraag over de gehaktbal: “De lekkerste bal kreeg je vroeger bij Tante Mien aan de Napoleonbaan. Niet alleen omdat het een lekkere gehaktbal was. De bal was vooral groot”.