Klaas Lok

In deze nieuwe rubriek besteden wij aandacht aan de chauffeur, zijn vrachtwagen en zijn werkgever.

Het spits wordt afgebeten door Klaas Lok. Sinds vier jaar is Klaas werkzaam bij de Gebroeders Jansen BV aan het Coevorderkanaal. Na eerst zes jaar in het papier gewerkt te hebben is Klaas nu dagelijks in zijn Scania op pad om de klanten van de Gebroeders Jansen van dienst te kunnen zijn. 

Het familiebedrijf Gebroeders Jansen BV koopt en verkoopt al sinds 1943 oud ijzer en metalen in Nederland en Duitsland. Op 1 juli 2004 hebben Henk en Johan Jansen het bedrijf van hun vader Hendrik overgenomen. De broers hadden al vele jaren ervaring in de metaalhandel, aangezien zij al van jongs af aan in het bedrijf mee hebben gewerkt. Inmiddels werken er op het bijna 20.000 m2 grote terrein aan het Coevordekanaal 8 medewerkers.

In 2006 heeft Jansen BV als eerste metaalrecyclingbedrijf in Nederland het MRF-Keurmerk in ontvangst mogen nemen. Dit keurmerk verzekert de klant kwaliteit, veiligheid en de zorg voor arbo en milieu. In 2011 is Jansen BV gescreend door Graydon en heeft een tripel aaa+ status ontvangen voor de uitstekende financiële situatie.